Om KPI Communications

KPI Communications er et projektdrevet uddannelses- og konsulenthus, der laver skræddersyede online- og offline projekter for alt fra iværksættere og C20-virksomheder til kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Vi har en bred kontaktflade til iværksættere og små- og mellemstore virksomheder i Danmark og over 16 års erfaring i rygsækken. Dertil har vi en rækkevidde på over 200.000 virksomheder i vores databaser, der månedligt inviteres til at speeddate Digitale Koordinatorer.

Læs mere om KPI Communications her

Om Digital Koordinator

Siden 2017 har KPI Communications & IVÆKST udviklet og drevet uddannelsesforløb målrettet ledige, funktionærer og kontoransatte sammen med flere af landets kommuner og bl.a. HK. Digital Koordinator er det mest udbredte og er målrettet ledige med lang eller mellemlang videregående uddannelse, der har brug for opkvalificering i digitale kompetencer. Digital Koordinator er baseret på indsigter fra +80 hold, der er afholdt sammen med jobcentre fra bl.a. Københavns Kommune, Aarhus Kommune, Esbjerg Kommune, Tårnby Kommune og Brøndby Kommune. 

Undervisningsindholdet er funderet i virksomhedernes behov, således at en Digital Koordinator kan varetage forskellige opgaver inden for digital markedsføring - heriblandt søgemaskineoptimering, sociale medier, landingssider og digital strategi. 

Siden da har +3.000 gennemført uddannelsen som Digital Koordinator. 
I dag udbydes kurset fast i Aarhus kommune.